Instituut Isabelle

Ik ben al tientallen jaren actief in de schoonheidsverzorging. Naast gespecialiseerde huidverzorging, deel ik sinds een zestal jaar ook voedingsadvies. Ontdek hoe ik jou kan helpen stralen, zowel van buiten als van binnen.
Huidcoach

Deskundige begeleiding voor een gezonde huid. Ontdek onze op maat gemaakte huidverzorgingsadviezen en behandelingen.

Voedingscoach

Ik sta klaar om je te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Ontvang persoonlijk voedingsadvies dat is aangepast aan jouw behoeften.

schoonheidstherapieën

Ik sta klaar om je te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Ontvang persoonlijk voedingsadvies dat is aangepast aan jouw behoeften.

schoonheidsspecialist, voedingscoach en therapeut in één
Ontdek Schoonheid & Welzijn, Jouw Gids voor Stralende Gezondheid

Welkom op mijn digitale platform! Jouw schoonheidsspecialist, voedingscoach en therapeut in één. Hier deel ik snelle tips voor een stralende huid, gezonde voedingsgewoonten en verkwikkende schoonheidstherapieën. Duik in de wereld van welzijn met eenvoudige adviezen die passen in jouw drukke leven. Of je nu schoonheidsgeheimen wilt ontdekken, gezond wilt eten, of genieten van kalmerende therapieën, je vindt hier alles om jezelf te verwennen.

Schoonheidsspecialiste starten als zelfstandige

Voedingscoach bij PS. food & lifestyle

DS V-line Huidverzorging bovenop Geneo en Noon
Een verhaal over mij
Passie
Hallo, ik ben Isabelle uit Bree, een toegewijde professional met 30 jaar ervaring. Mijn zelfstandige praktijk is mijn passie. Ik koester de kunst van schoonheidsbehandelingen en deel die met liefde en expertise.
Gezin
Ik ben niet alleen getrouwd met de liefde van mijn leven Geert, maar ben ook de trotse moeder van Marie en Dries. Mijn gezin is mijn alles en mijn grootste inspiratiebron. Ze zijn de reden waarom ik elke dag met positiviteit en liefde tegemoet treed.
Hobbies
In mijn vrije tijd omarm ik een gezonde levensstijl. Samen met mijn echtgenoot verken ik de wereld op onze koersfietsen. Ik geniet van verkwikkende wandelingen en hardloopsessies die mijn geest en lichaam versterken. Klussen is mijn creatieve uitlaatklep.
Voel je vrij om mij te contacteren
Waar zit ik?

Mussenburgveld 12
3960 Bree, België

Contacteer mij!

[email protected]